LA Pride Celebration

June 10th – 12th @ West Hollywood Park (625 N. San Vicente Blvd., West Hollywood, CA)

Presented as part of the One City One Pride LGBTQ Arts Festival and produced by Christopher Street West, the LA Pride Celebration held in the beautiful West Hollywood Park is the largest gatherings of the LGBT community in Southern California.  Enjoy live entertainment on multiple stages, headline performances, all new dance venues, numerous exhibitors, food and drink vendors and thousands of members of our vibrant and active community! Friday: 6pm – 1am; Saturday: 2pm – 1am; Sunday: 12pm – 11pm. 20-$30. For tickets and for more information, visit www.lapride.org.

FESTIVAL ENTERTAINMENT LINEUP:

Park Stage (Main stage)
Saturday June 10th
Doors 12pm
DJ Aaron Elvis 2pm – 4:10pm
Leon Else (25 min) 4:10pm – 4:35pm
change over (20 min) 4:35 – 4:55pm
Aaron Carter (30 min) 4:55pm – 5:25pm
DJ Whitney Fierce (90 min) 5:25pm – 6:55pm
Young M.A (30 min) 6:55pm – 7:25pm
Change Over w/ GIGI Host (30) 7:25pm –  7:55pm
Ilovemakonnen (40min) 7:55pm – 8:35pm
DJ Derek Monteiro w/ GIGI Host (100 min) 8:35pm – 10:15pm
Kat Dahlia (30 min) 10:15pm – 10:45pm
DJ Derek Monteiro & GIGI (60 min) 10:45pm – 11:45pm
Chromeo (60 min) 11:45pm – 12:45pm
HARD Curfew 1am
Sunday June 11th
Doors 11am
Rally/ March 1 – 2pm
DJ Ben Castro 2pm – 3pm
Jesse Montana (25 min) 3pm – 3:25pm
change over (25 min) 3:25pm – 3:50pm
Tish Hyman (30 min) 3:50pm – 4:20pm
DJ Patrick Kuzara (40 min) 4:20pm – 5:00pm
Spencer Ludwig (30 min) 5:00pm – 5:30pm
change over w/ GIGI (25 min) 5:30pm – 5:55pm
Starley (30 min) 5:55pm – 6:25pm
change over w/ GIGI (25 min) 6:25pm – 6:50pm
Brook Candy (30 min) 6:50pm – 7:20pm
DJ Casey Alva w/ GIGI (70 min) 7:20pm – 8:30pm
BRANDY(45 min set) 8:30pm – 9:15pm
change over w/ DJ Jeremy Blacklow & GIGI (60min) 9:15pm – 10:15pm
Erika Jayne (40 min set) 10:15pm – 10:55pm
HARD Curfew 11pm
Plaza Stage (Latin stage)
Saturday June 10th
Doors 12pm
DJ 1pm- 6pm
SELENA TRIBUTE BAND 5:30pm – 6:15pm
CARMEN JARA 7:15pm – 7:45pm
GRACIELA BELTRAN 8:30pm – 9:30pm
DJ’S OSCAR & EDGAR VELASQUEZ 10pm – 1am
Sunday June 11th
Doors 11am
Rally/ March 1 – 2pm
DJ 2pm – 4:30pm
VALENTINA 5:00pm – 5:15pm
ANA VICTORIA 6:00pm – 6:30pm
VALENTINA 7:15pm – 7:30pm
NINEL CONDE 7:45pm – 8:30pm
Blvd. Stage (HipHop stage)
Friday June 9th
Doors 6pm
Trans Celebration from 7pm – 11pm
Saturday June 10th
Doors 12pm
DJ PAULO 2pm – 4pm
Kristii 4pm – 4:15pm
DJ WZRD 4:15pm – 6pm
ROB B 6pm – 6:15pm
RICHIE SKYE 6:15pm – 8pm
JAY WILL 8pm – 8:15pm
DJ BAD 8:15pm – 10pm
BRE – Z 10pm -10:15pm
DJ SEDRICK 10pm – 12am
SEVYN STREETER 12pm – 12:30pm
DJ SEDRICK 12:30pm – 1am
Sunday June 11th
Rally/ March 1 – 2pm
DJ LALA 12pm – 1pm
HYM THE RAPPER 1pm – 1:15pm
DJ LALA 1:15pm – 2pm
KEVIOYN 2 pm – 2:15 pm
DJ CRYSTAL ELLIS 2:15pm – 3pm
MICAHBLU 3pm – 3:15pm
DJ CRYSTAL ELLIS 3:15pm – 4pm
DJ B.WALKER 4pm – 5pm
GEORGIA REIGN 5pm – 5:15pm
DJ B.WALKER 5:15pm – 6pm
DJ BEN 6pm – 7pm
SERAYAH J 7pm – 7:30pm
DJ BEN 7:30pm – 8pm
DJ WIZZ KIDD 8pm – 9pm
LIL MO 9pm – 9:30pm
DJ WIZZ KIDD 9:30pm – 11pm

Leave a Reply

Your email address will not be published.